Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat PR-experten och författaren Caroline Lidman över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning. 

Har en karriär inom PR alltid varit det självklara valet för dig?

Jag fick upp ögonen för PR, varumärken och media redan vid tonåren när sociala medier växte fram och jag läste en spännande intervju med en kvinnlig PR-profil. För mig är mixen av att idag få arbeta med en rad branscher och människor som inspirerar mig, och paketera dem utåt något som jag finner väldigt roligt. Jag gillar också livet som helt egen idag.

Vad är återhämtning för dig?

Att helt få stänga av och bara vara ledig. Att spendera tid med min fästman och våra nära och kära. Att göra något bara för mig själv - det kan vara ett yogapass, tid framför en bra bok eller en gravidmassage.

Vilket plagg får dig att känna dig bekväm, oavsett situation?

Ett par snyggt sittande jeans eller en enfärgad polotröja.

 

Caroline bär vardagshjälten Vanessa Trench Coat - Shoppa HÄR

Du har 10 minuter över en morgon, vad gör du?

Mediterar några minuter extra, och överaskar Jesper med kaffe på sängen.

Vilka 4 gyllene regler lever du efter?

1.Våga göra det du vill göra och testa det du är nyfiken på. Det är bara du själv som kan ta dig närmare det du drömmer om och mår bra av.

2.Tänk positivt, gläds åt andra och var tacksam för vad du har. Det kommer göra dig till en lugnare och mer lycklig människa.

3.Gör saker du tycker är roligt.

4.Prioritera sömnen.

Följ Caroline HÄR